Baka med wadis: Kanelbullens dag

wadis kanelbullar

Baka med wadis, kommer ni ihåg det? Mao-tårtan, dinosaurien och så vidare. Ja nu är wadis tillbaka i bakartagen för UmeTVs skull. På söndag (4 oktober) är det kanelbullens dag och ni kan vänta er en specialare med wadis i fronten!

Håll utkik på söndag – och inte minst önskar vi att kanelbullens dag uppmärksammas i hela Umeå. Har ni klipp där ni bakar kanelbullar – eller äter sådana för den delen – youtube:a det och maila en länk till umetube@umetv.se innan söndag! Passerar klippet kvalitetsjuryn (…) så kanske man ser just dig på UmeTV under kanelbullens dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>