Awesome föreslår: Umeå Digitalhuvudstad 2014

Tisdagens talkshow innehöll diskussioner om situationen kring replokalernaHamnmagasinet i Umeå. De närvarande var samtliga överens om att replokalerna för ”analoga instrument” behöver bevaras för att möjliggöra en fortsatt stark ställning för amatörkultur i Umeå.


Se ett klipp från talkshowen där utvidgandet av digital kultur diskuteras.

Utöver detta diskuterades även honungspomelo, internetcensur i Umeå kommuns nät, Försvarets Radioanstalt och skeppet Bismarck. Sedan gick det över till Facebook/Newsmill/Twitter-användningen inom journalistik, Wikipedia och källkritik.

One thought on “Awesome föreslår: Umeå Digitalhuvudstad 2014”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>