Kunskapsafton!

I dag är Kunskapsafton i rutan igen med nya experiment i the in-house microwave Grill-Maud och mycket mera!

Vi vet inte själva ännu vad programmet kommer att innehålla, men det gör det naturligtvis bara ännu intressantare att titta på!

Programmet sänds i vanlig ordning i Bostadens kabelTV-nät och självfallet också via internets.

Alltså, bänka er vid datorn eller televisionsapparaten ikväll Söndag klockan 20.00 och upplev detta fantastiska program!

3 thoughts on “Kunskapsafton!”

  1. I just like the valuable information you provide to your articles.

    I will bookmark your weblog and test once more here regularly.
    I’m moderately certain I will be told many new stuff proper here!
    Good luck for the next!

  2. D-40 skulle klara hf6gre hegsithat e4n 3,1 utan e5tge4rd, hf6gra hegsithat utlovades redan till ff6rsta kvartalet 2011, nya lf6ften poppar upp men inte fre5n sje4lva. SAAB har som me5nga andra satt i system att nya lf6ften ska tas som positiv information och inget annat. Numera betyder SAAB-lf6ften eller -lf6ften aldrig sanningar utan e4r bara spekulativa gle4djeprognoser ff6r godtrogna.

  3. Comprar Deportes hombres zapatos Casual 2015 XQ verano nueva moda pisos hombres zapatos zapatillas de deporte respirables bajo la luz de encaje deportes zapatos de hombre ocasionales de shoe furniture confiables proveedores de XQ_Astore.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>