UmeTV på MADE-festivalen!

UmeTV gästar MADE-festivalen i Umeå och ska rapportera godsaker och finfinheter därifrån. Vi rekommenderar folk att besöka denna festival som lyfter fram såväl det ordinära som det lite skruvade och kombinationen däremellan.

Håll utkik efter små inslag såväl på kanalen som här på hemsidan. Även om ni själva går dit – ni kanske missar det vi fångar upp! Eller vice versa, förstås, så dela gärna med er av era egna upptäckter på arrangemanget.

Tips och klipp går bra att maila om/till info@umetv.se

3 thoughts on “UmeTV på MADE-festivalen!”

  1. Hej! Jag e4r en av dina yngre le4sare, e4r 14 e5r, e4lskar din livsstil, du e4r veleirgkn en ff6rebild, tack ff6r tipset, har sett lite me5larkurser jag ge4rna vill ge5 pe5 med mina tjejkompisar pe5 festivalen, se5 tack ff6r tipset Malin, blir alltid se5 glad av att le4sa din blogg =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>