UmeTV på Umeå Open

UmeTV har sin fältreporter William Larsson på plats under årets Umeå Open. Ingen livesändning eller rapportering tyvärr, men material kommer att dyka upp på tv i en snar framtid!

Om inte annat så blir det en massa bilder i något slags ballt bildspel, då videoredigeringsmöjligheterna fortfarande är utslagna sedan den olovliga beslagtagningen av utrustning från en ideell förenings kontor i Umeå.

Update 2011-04-02: UmeTVs kamera är tydligen konfiskerad på festivalen… Det var ju mindre kul. Får se vad som händer…

One thought on “UmeTV på Umeå Open”

  1. Berf6m ff6r anstre4ngningen att ff6ra ut historia till en peoagdgisk webbplattform som e4r tillge4nglig ff6r intresserade samtidigt styrt av de aktuella styrdokumenten i e4mnet. Denna webbsida e4r en inspiration ff6r me5nga pedagoger och visar pe5 mf6jligheter att utveckla skole4mnen med hje4lp av moderna verktyg.He5ll ge4rna denna webbsida levande och uppdatera den till gagn ff6r de som besf6ker den.Lars Hagman

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>